(Testovací režim)

Zde se nacházejí mé let’s play komentované videa z různých her, streamované přímo z tohoto webu. Je to má soukromě hostovaná alternativa k YT kanálu.Bude ještě pár měsíců trvat, než to bude plně funkční, současný obsah je testovací.

Server teď není připojen na síť, která by upload zvládala. Po přesunu zpět do Plzně bude vše OK.

Plně funkční koncem Q2 2024 – cca červenec.


Baldur’s Gate 3 je příběhově bohaté RPG, zasazené do světa Dungeons & Dragons, kde hráč svými rozhodnutími ovlivňuje příběh o přátelství a zradě, o přežití a obětování a o vábení k absolutní mocí. Toto bude na dlouho. Stát se může cokoli. Neručím za to, že to dohraju. Ale je to hra, na kterou jsem čekal dlouhá léta a kterou rozhodně dohrát chci. Plné BG3, bez zbytečných střihů.

Stav let’s playe: zatím nedokončen


Průchod hrou Zaklínač 3 Divoký Hon („Next-Gen“ verze).
Zaklínač 3 je akční RPG hra, kde hráč přebírá roli Geralta z Rivie, lovce příšer a zaklínače. Sleduje ho na jeho epickém dobrodružství v otevřeném světě, bojuje s monstry, provádí morální volby a rozvíjí svou postavu.
Celé toto hraní beru i jako ultimátní test linuxového AMD ray-tracingu.

Stav let’s playe: zatím nedokončen


Průchod hrou Amnesia The Dark Descent v hard mode. Pobyt v temnotě spěje ke konci, možnosti ukládání jsou omezené, oleje není nazbyt a nepřátelé zabíjí ihned.

Režim hard mode byl vydán 28.09.2018 jako alternativa k základnímu a výchozímu režimu. Jedná se o nejtěžší zkoušku, jakou tato hra nabízí.

Stav let’s playe: dokončen, 5 částí


Průchod hrou Need for Speed: ProStreet, což je videoherní závodní simulace, která se odlišuje od předchozích dílů série tím, že se soustředí na legální závody na uzavřených okruzích, místo tradičního pouličního závodění. Hra byla vydána v roce 2007 společností Electronic Arts.

Stav let’s playe: dokončen, 16 částí


Jednotlivá loga her jsou majetkem jejich vlastníků a držitelů patřičných práv.